top of page

BEMUTATKOZÁS

stegmajer ügyvéd
DR. STEGMAJER PÉTER
ügyvéd

Tel.: +36 30 609 1886

Tel.: +36 30 521 0107

ugyved@stegmajer.hu

"Nem a törvény számít, hanem az ítélet."

Albert Camus

Dr. Stegmajer Péter ügyvéd vagyok, a Budapesti Ügyvédi Kamaránál 01-004643 számon nyilvántartott STEGMAJER ÜGYVÉDI IRODA alapítója.


Ügyvédi tevékenységem megkezdése előtt rendkívül széles körű szakmai tapasztalatot gyűjtöttem egy "klasszikus" praxisú ügyvédi irodában ügyvédjelöltként, majd közigazgatási területen végzett jogi referensi munkával, később pedig a versenyszférában, egy piacvezető szolgáltató cégcsoport jogtanácsosaként. 

 

 Az így megszerzett sokéves és számos jogterületet érintő szakmai tapasztalatra és gyakorlatra alapozva, önállóan szervezett munkával látom el cégek és cégcsoportok teljes körű és állandó jogi képviseletét társasági jogi, gazdasági jogi, munka jogi stb. területeken, továbbá magánszemélyek ingatlanjogi, családjogi, polgári peres és büntetőjogi ügyeit.

 

Az ügyvédi iroda keretében kifejtett tevékenységem során kiemelt figyelmet fordítok a teljes körű és szakszerű jogi szolgáltatás nyújtására, továbbá a gyakorlatias és alapos munkavégzésre, melynek köszönhetően a dinamikusan fejlődő ügyvédi irodám gyors és előzékeny ügyintézéssel, magas szinten nyújt segítséget az ügyfelei számára.

bottom of page